Коледни промоции в бебешките и детски онлайн магазини

Наближава Коледа, един прекрасен семеен и християнски празник. Това е времето в което с удоволствие харчим повече пари за подаръци за най-близките ни хора, както и за нашите деца. Като майка с малко бебе нямам много време за обикаляне по магазините. За мое улеснение в интернет има достатъчно бебешки и детски онлайн магазини от които може да се пазарува бързо, лесно и удобно. Порових се в интернет, разгледах доста магазини и ви представям едно кратко ревю на тези детски онлайн магазини, където се предлагат коледни промоции и изгодни условия за доставка.

При класацията съм  се придържала към следните критерии: коледна промоция, уникалност, доставка и начини на плащане.

GarlandSwagLights

www.ibebe.bg

Уникален с: експресна доставка за град София и безплатна при поръчка над 50лв, разсрочено плащане при покупка на бебешка количка, единствено тук ще намерите играчки за яздене Wheely Bugs.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ: Ваучер за подарък – най-доброто решение ако се колебаете какво да купите. Предложения за коледни подаръци в специалната категория подаръци.

Детски стоки, които ще намeрите: бебешка козметика, бебешки храни, детски дрехи и обувки, мебели, разнообразие от колички, играчки, аксесоари за майката.
Начини на плащане: плащане на куриер при доставка, по банков път, чрез epay

GarlandSwagLights

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment