10-те най-скъпи пръстена

Дали годежният пръстен може да осигури щастлив семеен живот? Съмнително е, като гледаме присъстващите в класацията. Това, което годежният пръстен, обаче със сигурност може да даде е щастието в очите на любимата жена в момента, в който го получава. В този момент е почти сигурно, че цената има значение.
Тук ви представяме класацията на най-скъпите годежни пръстени в света или поне на тези, чиято цена е известна на широката публика.
Начело в класацията е пръстенът, който Парис Лацис подарил на Парис Хилтън през 2005 година.  Фактът, че цената на пръстена е $4,7 милиона очевидно не им е донесъл щастие и разбирателство и годежът им продължава само 5 месеца.  Какво от това, че диамантът е бил 24 каратов?! Г-ца Хилтън го е продала на търг и дарила сумата за пострадалите от урагана Катрина. Похвално, в крайна сметка!
В тази класация не може да мине без Доналд Тръмп - $3 милиона му струвал пръстена, с който изненадал Мелания Кнаус през 2003.

Трети в тази класация е пръстенът, който Жаклин Кенеди получила от Онасис, оценен през 1996 година на $2,6 милиона.
Античен 10 каратов диамант на стойност над 2 милиона долара подарил Майкъл Дъглас на Катрин Зита Джоунс, когато я попитал дали ще се омъжи за него. Хм... тази жена заслужава по-млад мъж и по-голям диамант 🙂

На пето място се подрежда диамантът, който Том Круз подари на Кейти Холмс - $1,5 милиона е стойността му.
Всички знаят за разваления годеж на "Бенифър". Пръстенът "Harry Winston" с розов диамант струвал на Бен Афлек $1,2 милиона.

В този смисъл престолонаследникът принц Чарлз е бил доста скромен - с $1 милион само се е охарчил за да попита Камила. Тя май би се съгласила и без да е имало пръстен въобще...Жълт диамант пък избрал Чарли Шийн за да поиска за жена Брук Мюлер. Дали тя тогава е знаела че заедно с пръстена за $550 000 ще се сдобие и със семеен тормоз?
На девето място тук се подрежда бижуто на Ева Лонгория. $500 000 струвало нейното "Да!" на Тони Паркър.
И в края на топ 10 отново се подрежда Бен Афлек. Вторият му опит е доста по-скромен, но затова пък - успешен. Срещу красив пръстен, отново на марката "Harry Winston", но този път само за $500 000 той получил ръката на Дженифър Гарднър.
В крайна сметка, ако не планирате да отделите сума в този порядък, може би е добре да заложите на искреното чувство при избора.

http://lifegourmet.net

No Comments Yet.

Leave a comment