Модетека гардероб без край

Кои сте вие?
Ние сме Модетека. Идва от съчетанието на „мода + библиотека“.

Какво правите?
Въвеждаме в България един нов модел за пазаруване на дрехи, който доста е навлязъл вече по света, така нареченият: crosstraiding. В Модетека можете да закупите дрехи, да размените ваши за други, както и да оставите ваши за продан. Когато дадена дрешка се продаде, ние ви изплащаме 50% от пазарната цена. Това е един прекрасен начин да поддържате гардероба си  свеж, но не и да го препълвате. Най-новото при нас е, че също така даваме дрехи под наем.

Дрехите втора употреба ли са?
Няма точен отговор на този въпрос, тъй като дори и една дреха да е нова, веднъж като се даде под наем, тя става секънд хенд, така, че да, дрехите са втора употреба, но са поддържани в прекрасно състояние.

С какви дрехи разполагате?
При нас ще намерите подходящи модели както за конкретен повод - официална вечеря, служебно събитие или сватба, но също така и за следващото парти с приятели. Ние полагаме много сериозни усилия, за да поддържаме колекция от висококачествени и уникални дрехи за теб. Затова сме капризни и подбираме само стилни и качествени артикули.

Защо го правите?
Модетека е за всеки, който обича модата и се наслаждава да я изживява без да я притежава. На всички ни е омръзнало да висим пред пълния гардероб и да нямаме какво да облечем. Приветстваме новото и ни е грижа за бъдещето на нашия свят. Споделяме идеята, че да си в крак с модата може да върви ръка за ръка с това да живееш в крак с природата.

Как да наема или купя от дрехите ви?
Ако искаш да станеш абонат за дрехи под наем, трябва да дойдеш в магазина ни, ние ще ти издадем абонаментна карта с която ще имаш достъп до целия ни асортимент. Ако искаш да си купиш дрехи от нас може да го направиш както от сайта, така и на място.




Какво представлява абонаментният план?
Абонаментът ви дава опцията да взимате до 3 артикула на месец, които можете да подменяте с други 3, колкото пъти поискате,  в рамките на текущия месец. Така ще разполагате с безкраен гардероб, без да ви омръзва или да ви затрупва.

Какви са сроковете и колко струва абонаментът?
За 1 месец – 35 лева.
3 месеца – 95 лв.
6 месеца – 180 лв.
1 година – 340 лв.

Колко често сменяте асортимента си?
Постоянно получаваме нови неща.

modeteka1В какво състояние вземам и връщам дрехите?
Артикулите трябва да бъдат върнати в състоянието което са взети, без петна и следи от употреба, изпрани и изгладени.

Какво става, ако се случи фал с ваша дреха?
На всеки може да му се случи малък инцидент, когато става въпрос за дрехи (било то петно, бримка или дупка). За нас е важно да се чувствате удобно в нашите дрехи и проявяваме разбиране в такива случаи, като ти даваме право на 3 инцидента като бонус. След това обаче увреждане на дрехи и аксесоари се заплаща срещу 25 % от пазарната стойност на продукта. Ако изгубите дреха, ще трябва да платите пълната цена на артикула.

Само дамски дрехи ли предлагате?
За момента в Модетека предлагаме дамски и детски дрехи, скоро плануваме да  предлагаме и мъжка конфекция.

Къде ще ни намерите:
Modeteka се намира в гр. София, ъгъла на ул. Ангел Кънчев и ул. Петър Парчевич
Работно време: понеделник -  събота 10:30 ч.– 19:30 ч.
Харесайте ни в Facebook
Web page (обработва се): http://www.modeteka.bg/

No Comments Yet.

Leave a comment