Избор на детски парти клуб в София

Наближава вторият рожден ден на дъщеря ми, който ще празнуваме в детски парти клуб. По този повод реших да проуча детските клубове в район Овча купел и съседните квартали, защото един от критериите при избора ми на детски клуб е местоположението. Всеки клуб има своите предимства и недостатъци спрямо това което търся аз и за съжаление трябваше да направя компромис с някой от желанията си.  А може би и вие ще намерите полезни идеи, ако търсите детски клуб за рожден ден.
Изискванията ми към детския парти клуб за рожден ден на две годишно дете, които имам са:

  • да има достатъчно място за родителите. Въпреки че говорим за детски рожден ден, в много клубчета мястото за родителите е твърде малко. Освен това в повечето случаи на детското парти идват и двамата родителя, с което възрастните стават повече от децата.
  • да няма опасни пързалки. В някой клубчета пързалките са доста стръмни и не малко пъти съм била свидетел как малките деца падата или се оплитат в мрежата разположена непосредствено до пързалката.
  • да има много играчки, така че децата да не се карат за играчки. В това отношение трябва да похваля детски клуб Джънгал. Изключително просторен, с три различни детски къта за деца. Единият е пълен с всякакви играчки, непосредствено до него има батут и до него лабиринт с пързалка и басейн от топки. Отделно има най-различни играчки за яздене, кончета, магарета, коли и то в достатъчен брой. За родителите има отделно помощение тип бар. Детски клуб Джънгал се намира близо до Южния парк, удобно за всички живеещи в този район.
  • евентулно да има двор, за да може ако е хубаво времето децата да играят на открито. Приятен двор с външен батут има в детски клуб Островът на съкровищата.

В крайна сметка детския клуб на който се спрях е "Островът на съкровищата" зала  1, намиращ се в Красно село, локалното на бул.Цар Борис 3ти.  Има прекрасно дворче и хубав интериор. Това което не ми харесва е че е оскъден откъм играчки. Има пързалка с басейн от топки и батут.  Както вече казах, трябваше да направя компромис с някой от желанията си.

Детски клуб Ментов Носорог - бул. "Бъкстон" 33


 

 

1 Response

  1. Изборът на детски парти клуб не винаги е лесен. Винаги можете да заложите на наети аниматори и ди джей, който да дойде в сладкарницата или пицарията зад вашият блок. Удобно, лесно и храната винаги е хубава и точно каквото искате. А цените са повече от достъпни. Детско парти за рожден ден изпълнено с емоции, игри, танци, много забавления и изненади :)

Leave a comment