д-р Улевинов УНГ кабинет в София

КАБИНЕТ Д-Р УЛЕВИНОВ

УНГ кабинетът на Д-р Улевинов се намира на първия етаж в детската клиника по Белодробни заболявания в двора на Майчин дом. ул.Здраве- София. Д-р Улевинов приема без предварително записване. Прегледите се извършват до 12ч всеки ден. Карта с точния адрес.

карта с адреса на кабинета на д-р Улевинов

 

КАПКИ на Д-Р УЛЕВИНОВ

Капките на д-р Улевинов за хрема се приготвят по рецепта и се изпълняват в аптеката на ъгъла на улица Здраве и ул.Хан Пресиян. Капките съдържат антибиотик и действат локално.

Д-р Улевинов е един от най-добрите детски УНГ помогнал на много деца. Това което научих от многократните ни посещения при д-р Улевинов е:

Хремата при възрастните е едно невино заболяване, което отшумява за една седмица независимо дали ще пием лекарства или не. При децата до 3 години обикновената хрема може да прерасне в нещо по-сериозно, както се случи и при моето дете. Децата на тази възраст не могат да си издухат носа и така задържат секрецията, която много бързо може да доведе до възпаление на ухото /отит/. При нас не се стигна до отит, макар че още на третия ден се установи при прегледа че едното ухо е започнало да се възпалява.

Когато детето ви има хрема следвайте следните съветите на УНГ специалистите, които са:
- в стаята в която спи детето Т, трябва да бъде не повече от 20 градуса
- детето трябва да спи на възглавница, тоест главата да му е на високо
- да не пие течности непосредствено преди лягане и то в легнало положение
Последните две се препоръчват, защото според статистиката 35% от децата страдат от рефлукс, тоест връщане от стомаха на киселинна течност, която води до запушване на носа.

При рязко влошаване състоянието на детето през почивните дни и извънработното време на педиатъра препоръчвам болница Токуда, защото за разлика от Лора, те разполагат с клинична лаборатория, съвременно оборудван ренген и техника.

No Comments Yet.

Leave a comment