Реклама

Аудиторията на имамбебе са жени между възраст 18 и 45 години от цялата страна.

Опциите за реклама на сайта са следните:

  • Банер реклама - платена банер реклама за три месеца в размер на 100лв. Банерът трябва да е с размери 713x536 px, изработен и предоставен от вас.
  • Безплатна рекламна статия предоставена от вас, която трябва да има уникално съдържание (тоест да не е публикунана на друго място) и отговаряща на някоя от категориите в сайта като тема. Дължина на текста минимум 400 думи. Можете да сложите снимка и два линка към вашия сайт (начална страница и вътрешна страница по избор). Линковете са dofollow, тоест тези линкове се индексират от Гугъл и могат да подобрят позициите на сайта ви в Google.
  • Newsletter - участието в нюзлетъра е безплатно. Подходящ е за всички които искат да рекламира детските си продукти, дрехи, играчки, бижута и други продукти и услуги насочени към майки и жени. Участието може да бъде чрез рекламен банер или статия.
    Ако имате магазин; или сте списание и търсите как да достигнете до вашата аудитория от майки с деца и жени между 18-45г , можете да направите това чрез нюзлетъра на имамбебе. Рекламата е безплатна към този момент. Вие ще получите отчет за броят хора до които нюзлетъра е изпратен, процент на отворилите нюзлетъра и броят кликове.

Моля попълнете онлайн формата с вашето запитване

 

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение