Почивка в Хисаря града на минералната вода

Следващата подходяща дестинация за почивка в близост до София е Хисаря или 3 часа път с кола по магистрала Тракия.
Къде да отседнете ако не в хотел Хисар, който през миналата година спечели награда за най-добър СПА хотел. Уикенд пакетна цена две нощувки със закуска за възрастни излиза 192лв. Още с пристигането ни в петък вечерта добро впечатление ни направи посрещането от пиколо, който взе целия ни багаж и го качи до стаята. Дребните неща, които правят добро впечатление няма как да не се отбележат. Хотел Хисар е първият четиризвезден хотел в който бях приятно изненадана да открия, че в банята освен шампоан с аромат на рози има и лосион за тяло за след баня и почисващо мляко за грим. За всички екстри които предлага хотела можете да се запознате докато се возите в асансьора. Освен забавления като боулинг с 6 писти, нощен клуб, билярд и компютър с интернет във фойето, хотелът предлага и различни спортни занимания, като тенис на корт, голям минерален външен и вътрешен басейн, баскетболно игрище и конна езда през лятото. Със сигурност тук не можете да скучаете. За мен също така е важно, че има детска зала с аниматор, където можеш да оставиш детето, докато релаксираш в СПА центъра на хотела. Просто идеално място за почивка с деца.

Хисаря е едно много приятно място за разходка, има многото паркове, и чешми с минерална вода, детски площадки, исторически забележителности от римско време. Като всеки малък град в България, хубавото е че няма голям трафик от коли и въпреки не измитите улици не се вдига толкова пърхоляк, както в София.

 

Хотел Хисар разполага с два ресторанта, единият от който е панорамен с прекрасна гледка, а кафето в лобито има слънчева тераса и гледа към басейна. Да си изпиеш кафето сутрин на нея е великолепно.  Със сигурност ще се върнем там отново, защото два дена не са достътачни.

No Comments Yet.

Leave a comment