Конна езда и туризъм

Няма нищо по-релаксиращо и естествено от това да общуваме по-често с природата, което включва разходки в планината, пикници, риболов, конна езда и още много антистресиращи занимания на открито. Ето ни отново в село Баня, едно великолепно място за почивка, с приятни хотели и минерални басейни. За първи път сме тук през летния период и освен разходките до Добърско, Банско и Разлог, открихме и още едно място където да си прекараш страхотно времето и това е конна база PERIVOLAS, която се намира над село Бачево. Пътят до самата база е черен, което не го е превърнало все още в комерсиално място.  Самите собственици на конната база са много гостоприемни и приятелски настроени, които се грижат за комфорта на всеки гост.
Това е място където можете да пояздите кон в района и да похапнете вкусно приготвена от домакините храна след разходката.

Дъщеря ми обожава конете и макар да е само на 3 години, вече няколко пъти е яздила кон с баща си и сама. За нея беше вълнуващо преживяване. Тя не изпитва страх от конете, както повечето възрастни които за първи път имат контакт. Тъй като виждам любовта й към конете и язденето, смятам да поддържам този интерес в нея за в бъдеще и да ходи на уроци по езда след време. В София най-често ходим в конната база до Славия, квартал Бъкстон. Няма нищо по-красиво и естествено от това да яздиш сред природата все пак.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment