Имаме си ново БЕБЕ

Обновеното издание „Моето бебе. От 1 ден до 3 години“ на френската авторка Ан Бакюс, отново в помощ на младите родители.

 

Няма по-голяма радост от тази, когато в семейството се появи малкото бебе. Колкото и опитни да са родителите, колкото и баби да има край тях, те се нуждаят от настолно четиво, което да им вдъхва доверие и кураж. Такава е книгата на издателство „Слънце“ „Моето бебе. От 1 ден до 3 години“ на френската авторка Ан Бакюс, която е с обновено и допълнено съдържание, и вече може да се намери в по-добрите книжарници в страната.

Години наред хиляди български родители отглеждат бебето си с тази книга. Тя продължава да е търсен приятел и съветник за неповторимите преживявания на всички майки и бащи, които очакват рожбата си. Изданието предлага отделни, добре маркирани полета, където са фиксирани най-важните моменти от развитието на детето – какви са настъпващите промени, храненето според възрастта, какво да правим, когато то плаче, каква е ролята на играчките, на родителските гласове, на четенето и пеенето, и най-вече – как да се грижим съобразно собствените му нужди.

поръчай книгата „Моето бебе. От 1 ден до 3 години“

Моето бебе. От 1 ден до 3 годиниКнигата е изключително ценна с медицинските съвети, описани като приложение в края, при различни болести и често срещани проблеми на малкото бебе, график на имунизациите според българското здравеопазване, както и какви документи получава майката в родилното отделение. Консултант на изданието, е проф. д-р. Боряна Слънчева, завеждащ педиатър в клиниката по неонатология в Майчин Дом. Благодарение на нейния професионален поглед „Моето бебе. От 1 ден до 3 години“ е адаптирана за българските родители и тяхната нова отговорност.

Издателството подготвя още две обновени издания от своята поредица „Книги за родители“ – „Аз съм бременна - всичко за бъдещата майка“ и „Моето дете. От 3 до 6 години“, които да бъдат в помощ на младите родители.

 

Автор: Кремена Петрова
Издателство "Слънце"
http://www.sluntse.com/

 

Save

Save

No Comments Yet.

Leave a comment