Детски подарък за 1ви рожден ден

С наближаването на първия рожден ден на дъщеря ми се замислих какви подаръци са практични и подходящи за едногодишно дете, тъй като всеки ме пита какъв подарък да купи.  Освен детски дрехи от които винаги си има нужда, защото малките растат като гъбки какво друго?

Ето и няколко идеи. На първо място поставям детската триколка, на пазара има голям избор от по-евтини китайско производство до най-скъпи маркови.  От опита на други майки ползвали триколки мога да кажа, че по-скъпите си заслужават цената и за българските улици и тротоари ви трябва триколка с гуми off road. По-евтините се обръщат лесно, трудно се управляват и лесно се чупят. При избора на триколка трябва да се гледат няколко критерия, които гарантират, че няма да се счупи бързо - колелата трябва да са гумени, големи като размер и дръжката за управление да бъде от стабилна метална конструкция. За родителите по-лесно се управляват триколки на които кормилото отпред се заключва, каквито са Чиполино.

Детско колело с три колела, подходящо е за дете на 2 години, тъй като няма предпазна рамка. 

Детски играчки за яздене за деца от 1 до 5 години, по-скъпи като цена но ако можете да си го позволите също представлява интерес подарък.  Предлагат се в най-различни форми като калинка, пчеличка, мишка и др.

Детската количка за кукли също както и триколката трябва да бъде стабилна, особено ако детето не ходи все още устойчиво и я използва като уокър.  Чиполино предлагат  колички с възможност да се регулира дръжката в зависимост от височината на детето.

Ваучер за подарък е последното решение ако не са ви подсказали какво да купите.

1 Response

  1. Дървените играчки на Djeco са страхотен избор за малко дете. Освен че са много красиви развиват и детското въображение ;)

Leave a comment