Онлайн магазин дрехи за бременни

Докато бях бременна, доста търсих магазини с хубави дрехи или онлайн магазини за такива. Всяка жена иска да изглежда секси и добре и по време на бременността. Вече и в България има възможност за пазаруване на дрехи за бременни от онлайн магазини. Колкото и да искаме да носим старите си дрехи по-дълго, в един момент коремчето все повече и повече расте и дори по-широките дрехи които имаме в гардероба стават неудобни и тясни.
Когато при мен настъпи момента да си купувам дрехи за бременни, обиколих няколко специализирани магазина и освен панталон нищо друго не си купих. Леко се отчаях, че дрехите които продават са грозни, безлични и с тъмни цветове. После разгледах няколко английски сайта и видях колко красиви и секси могат да изглеждат по време на бременноста си жените. Докато коремчето е относително малко до 7ия месец можем да се пофръцкаме с готини дрехи за бременни. Последните два месеца корема значително нараства и избора на дрехи не е много голям. Даже накрая ти идва да ги изхвърлиш и да не ги виждаш никога повече, толкова ти втръсват.

 

От анголезичните сайтове ме впечатли IsabellaOliver. Определено в този сайт можете да видите не просто дрехи, а мода за бременни.

 

No Comments Yet.

Leave a comment