Ваксините необходимо зло или просто зло

 

Знаете ли какво е руска рулетка? Наричат я още смъртоносна игра на късмета, при която се поставя само един единствен куршум в пистолета, след което всеки играч върти цилиндъра, насочва дулото към главата си и натиска спусъка. В тази игра никога не знаеш, къде е куршумът който ще те убие или наранени сериозно. Когато ваксинираш детето ти или себе си, играеш същата игра. Защо? Защото ваксините са опасни. Те съдържат вредни съставки за човешкото тяло и дори производителите не отричат този факт, просто прочетете листовките, както и страничните ефекти. Децата са в най-голям риск, защото те получават 48 дози през първите две години от живота си, а често получават няколко ваксини наведнъж, което увеличава количеството на вредните съставки. Въпреки уверенията  на лекарите, че количествата на тези съставки е минимално и безопасно, въпросът е защо тогава децата развиват хронични заболявания, остават инвалиди или умират след ваксинация. Съставките, които се съдържат във ваксините.

Формалдехидът - Формалдехидът се използва при производството на някои ваксини, за да се деактивират вирусите (като тези на поли-омиелита и хепатит А) или бактериалните токсини (като
дифтерията и токсините на тетануса). Известно е, че е силно канцерогенна течност, използвана за балсамиране на трупове; опасно съединения за човешкото здраве; може да причини увреждане на черния дроб, стомашно-чревни проблеми, репродуктивни деформация, респираторен дистрес и рак.
Алуминий - Алуминият се използва във ваксините като адювант. Адювантите подобряват имунния отговор, като дават възможност за по-малки количества на активните съставки и в някои случаи –
по-малки дози. Проучвания са показали, че алуминий може да причини смърт на нервните клетки и, че ваксинате съдържащи алуминиев адювант може да позволи на алуминий да влезе в мозъка, както и да предизвикат възпаление на мястото на инжектиране, което води до хронична ставни и мускулни болки и умора.
Яйчен протеин се намира в грипни ваксини и жълта треска, която се получава като се използва кокоши яйца, може да предизвикат алергична реакция у хора, алергични към яйца.
Thimerosal: A невротоксичен живак, който причинява аутизъм: в една противогпина ваксина се съдържат 25 мкг, Децата, които са ваксинирани едновременно с множество ваксини получават над 10 пъти от безопасната граница на живак в един ден. (повече за нежеланите реакции от ваксини в таблицата в края на статията)
От друга страна, новият доклад на Центъра за контрол и превенция на заболяванията (Centers for Disease Control and Prevention) твърди , че 1 от 50 деца в САЩ е с аутизъм, и случаите са се увеличили до 78% през последното десетилетие. В допълнение, Световната асоциация за изследване на ваксините (World Association for Vaccine Education) съобщава за много случаи, в които бебета умират или остават инвалиди след ваксинация. Някои от тези деца променят напълно  поведението си, след което са диагностицирани с аутизъм. Ето защо, никога не можете да знаете как имунната система ще реагира на ваксината до момента, в който не я поставите на себе си или на детето ти. САЩ е страната, в която се поставят най-много ваксини. Допуска се поставянето на 5-7 ваксини наведнъж на бебета и малки деца. В някои щати е невъзможно да се откаже ваксинация.

Знаете ли, че ваксините не ви предпазват от болести? Можете да намерите много статистически данни затова. Един пример за това е изявлението на KPBS през 2010 г. " нашето разследване установи, че близо двама от трима души, диагностицирани с магарешка кашлица в град Сан Диего са били напълно имунизирани. Това е малко по-високо от това, което очаквахме, но ние все още вярваме, че ваксините осигуряват защита и са важен инструмент за предотвратяване разпространението на болести. "

Въпреки, прилежно прилаганата масова имунизация болестите продължават да съществуват и разболяват имунизирани хора. Това е още едно доказателство, че всеки човек има уникална имунна система и никой не може да каже на 100% , че тя ще развие имунитет срещу определено заболяване благодарение на ваксините. В същото време те излагат на риск твоето здраве.

През последните 30 години, печалбата на фармацевтичните компании  надхвърля доходите на всички други индустрии с около 500% . Фокусът на фармацевтичната индустрия е изместен значително от първоначалната си цел, а именно да открива и произвежда нови  и полезни лекарства и ваксини. Тя се е превърнала в машина за пускане на пазара на ваксини със съмнителна полза. Така например, анализът на списание PLOS Medicine показва, че фармацевтичните компании харчат два пъти повече пари за маркетинг, отколкото за изследвания.
В крайна сметка, лекарите и всички институции, участващи в разработването и прилагането на ваксините знаят риска за здравето; те също така знаят, че ваксините не предпазват ефективно хората от болести, защото тези болести все още съществуват при това сред ваксинираните. Въпреки всичко, те продължават да принуждават хората и особено децата да бъдат ваксинирани с все повече и повече ваксини. Като резултат принудителната ваксинация прави фармацевтичните компании просто по-богати, но не и хората по-здрави.

Заслужава си да прочетете каква е Продължителността на имунитета след проведен първичен курс на ваксинация след проведени наблюдения. Представените данни са събрани от различни автори работили в различно време.

1 Response

  1. Хубава страница! Иска ми се като допълнение да споделя сайта си – vaksini.eu Там съм споделил доста документи, книги, филми и видео клипове.

Leave a comment